Aangepast 13 september 2021

 

13 september: Wij en John Ruttenberg beter bekend als Comb. Ruttenberg/de Ruijter zijn 1e in afd.7 geworden in de natour. Super gedaan John Ruttenberg.

Deze combinatie stopt per 31 Dec. 2021.

Alle vlieg en prestatie duiven zijn weer terug op ons hok en wij bedanken John Ruttenberg, voor de altijd prettige samenwerking en de successen die hij heeft gehaald met o.a. onze duiven. En wensen hem veel succes in de toekomst.

13 september: Te koop pagina aangepast.

11 september: Vandaag 3 mooie super ingeteelde duiven Louis van Loon opgehaald, fantastisch om tegen mijn eigen lijnen te kruisen.

26 augustus: Zo blij met mijn nieuwe aanwinst, en niet zo maar de 1ste de beste. Het is een dochter van "Black Rossi" gekoppeld aan zijn eigen dochter. Fantastische duivin in de hand. Bedankt Comb. Kroesen.

Ook erg blij met de schimmel doffer rechtstreeks van Jos Thone, hij is van de snelheid lijnen en ga dit kruisen tegen mijn Heremans lijnen. Info volgt zsm.

Augustus: De nieuwe website van De Ruijter Duiven 

(Golden Heremans Collection) is online.

Kijk bij de pagina "Onze site`s" voor de link. 

8 augustus: Orginele DVD`s te koop waarin heel veel goede melkers zoals Leo Heremans, Dirk van den Bulck , Rudy van Reeth en meer toppers aan het woord komen. Kijk snel bij de pagina DVD`s te koop.

Op de rode DVD Champions of Speed is Beb de Ruijter in gesprek met

Leo Heremans.

Deze film is opgenomen op ons hok in Baarn (Golden Heremans Collection).